IES Baltasar Porcel

Son Prim sn Andratx Illes Balears 07150

Estàs aquí:Inici Informació acadèmica Informació general

Informació general

FALTES D'ASSISTÈNCIA ALUMNAT

NOTIFICACIÓ DE LES FALTES D'ASSISTÈNCIA

Les faltes d'assistència de l'alumnat són notificades diàriament a través del correu electrònic del pare/mare/tutor segons consta a les dades personal de cada alumne.

Les notificacions de les faltes d'assistència especifiquen el nom de l'alumne, el periode que se notifica i el tipus de falta, segons el següent codi::

FAJ: Faltes d'Assistència Justificades

FANJ: Faltes d'Assistència No Justificades

FPJ: Faltes de Puntualitat (retards) Justificades

FPNJ: Faltes de Puntualitat (retards) No Justificades

Els missatges de correu electrònic que rebreu són enviats per un sistema automàtic. NO S'HAN DE RESPONDRE AQUESTS MISSATGES. Les respostes a aquests missatges no tenen cap validesa per a la justificació de les faltes.

 

PER A LA JUSTIFICACIÓ DE FALTES D'ASSISTÈNCIA I RETARDS utilitzau el procediment ordinari, entregant el full de justificació al tutor del grup. Aquí teniu el model oficial: Model oficial de justificació de faltes per a l'alumnat.

 

SI NO REBEU ELS MISSATGES DE LES FALTES D'ASSISTÈNCIA

Si no rebeu mai les notificacions de faltes d'assistència ni cap altra informació del centre per mail, potser les vostres dades no estiguin correctament enregistrades a la nostra base de dades. En aquest cas o si heu canviat el vostre e-mail, contactau amb la secretaria del centre on vos explicaran el procediment a seguir.

GESTIB WEB PARES

El GESTIB web és el programa de gestió de centres educatius de les Illes Balears. L'accés a aquesta aplicació permetrà a les famílies realitzar consultes relatives al calendari escolar, l'horari de l'alumnat, les faltes d'assistència i els butlletins de qualificacions.

Llegeix més:GESTIB WEB PARES

MATERIAL IMPRESCINDIBLE A CLASSE. PRIMER CICLE D'ESO

Llistat de material imprescindible per dur cada dia a la motxila d'un alumne de primer cicle d'ESO.

Llegeix més:MATERIAL IMPRESCINDIBLE A CLASSE. PRIMER CICLE D'ESO

Estàs aquí:Inici Informació acadèmica Informació general