IES Baltasar Porcel

Son Prim sn Andratx Illes Balears 07150

Estàs aquí:Inici El centre Circulars

Circulars

Fira de la ciència a l'IES Baltasar Porcel

Durant aquest curs acadèmic, els alumnes del primer curs de batxillerat científic, sota la direcció del cap de departament de Física i Química, Pep Forteza, han estat treballant en un projecte científic que el proper dimecres mostraran en la nostra primera fira de la ciència. 

Es realitzaran un total de set demostracions experimentals que expliquen el funcionament dels coets, les propietats de l'aigua, la percepció dels colors, els fenòmens electrostàtics, la pressió atmosfèrica, la magia magnètica i el comportament dels àcids i les bases.

Estau convidats a aquesta jornada de portes obertes que se celebrarà a les instal·lacions de l'IES Baltasar Porcel el dimecres 25 de maig, entre les 17.30 h i les 19.30h.

Esperem veure'ns disfrutant de la ciència.

Salutacions,

 

Juana María Alemany

Directora del IES Baltasar Porcel de Andratx

Andratx a 19 de maig de 2016

RECORDATORI VACUNES 2N ESO

La Conselleria de Salut INFORMA:

Us recordam que correspon al vostre fill o a la vostra filla de 2n d'ESO, per l'edat i d'acord amb el calendari de vacunacions de les Illes Balears, administrar-li la vacuna del tètan i de la diftèria. Us comunicam també que ha de rebre 1 dosi de vacuna contra el meningococ C, excepte si n'hagués rebuda una a partir dels 10 anys. Per a l'administració d'aquestes vacunes, contactau amb el professional de salut que li atén habitualment.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb el nosaltres en el telefon: 971 17 66 20.

DIRECCIÓ GENERAL DE SALUT PÚBLICA I CONSUM

CONSELLERIA DE SALUT

SIMULACRE D'EVACUACIÓ DEL CENTRE

El nostre centre disposa d'un PLA D'EVACUACIÓ. Això implica que, d'acord amb el que la legislació vigent preveu, els centres escolars han de dur a terme, una vegada a l'any, un simulacre d'evacuació d'emergència amb l'objecte que professorat, alumnat i tots aquells de desenvolupen la seva tasca en el centre assoleixin els hàbits i les actituds adequades per actuar amb l'encert i la serenitat necessàries per garantir la nostra seguretat així com minorar tant com sigui possible l'efecte d'una situació catastròfica real.

Així idó, us volem fer arribar aquesta informació per indicar-vos que durant el primer trimestre està programat realitzar un exercici pràctic d'evacuació del centre, sense que hagueu de preocupar-vos ja que només es tracta d'un simulacre.

Una salutació cordial

Joana M. Alemany Font

Directora del centre

Andratx, 16 de novembre de 2015

Instruccions d'actuació en cas d'emergència per l'alumnat

Instruccions d'actuació en cas d'emergència pel professorat

Estàs aquí:Inici El centre Circulars