IES Baltasar Porcel

Son Prim sn Andratx Illes Balears 07150

Estàs aquí:Inici Departaments Biologia i geologia Programació

Programació

Descripció de l'assignatura PROJECTES D'INVESTIGACIÓ de 2n de Batxillerat

Qui pot fer aquesta matèria optativa?

L'assignatura de Projectes d'Investigació va dirigida a tots els estudiants de 2n de Batxillerat, ja siguin del batxillerat humanístic, social, científico-tecnològic com biosanitari.

En què consisteix?

En el batxillerat es tracta d'afavorir la capacitat dels alumnes per aprendre per sí mateixos, per treballar en equip i per aplicar els mètodes d'investigació apropiats. Per potenciar, també, la capacitat per comunicar-se, per rebre i cercar informació procedent de fonts diverses, per expressar les seves idees i per comunicar als altres les opinions, els arguments i les conclusions dels seus treballs usant codis diversos de comunicació: oral i escrit, simbòlic, gràfic, artístic, etc.

Per què et pot interessat?

Aquesta assignatura optativa t'ensenyarà a elaborar estudis i projectes , tant a nivell individual com fent feina en grup, cosa que et serà molt útil quan comencis els teus estudis universitaris, ja que és un dels instruments més utilitzats dins el Pla Bolònia. Donat que no forma part de les proves de selectivitat, permet treballar-la amb més llibertat i creativitat.

Llegeix més:Descripció de l'assignatura PROJECTES D'INVESTIGACIÓ de 2n de Batxillerat

Descripció de l'optativa de Dietètica i nutrició de 3r ESO

La teva salut depèn de la teva alimentació. Ets el que menges, però, saps el què menges? Idó, ara és el moment i l'ocasió per conèixer-ho de primera mà. En aquesta assignatura tindràs l'oportunitat d'experimentar i analitzar alguns dels aliments que menges habitualment i conèixer el que tenen per dins.

Llegeix més:Descripció de l'optativa de Dietètica i nutrició de 3r ESO

Informació de la matèria curs 1r E.S.O (Centres Primària)

Aquesta informació és sobre el que feim a 1r d'E.S.O:

DEPARTAMENT DE BIOLOGIA I GEOLOGIA CURS 2010-11

1r ESO

Llegeix més:Informació de la matèria curs 1r E.S.O (Centres Primària)

Programacions departament de Biologia i Geologia

En aquest article es poden consultar les programacions didàctiques de totes les assignatures del departament de Biologia i Geologia.

 

Llegeix més:Programacions departament de Biologia i Geologia